Една от най-привлекателните дестинации за сватби в близост до столицата е Голф клуб и СПА “Св. София”. Разположен само на 25 минути от центъра на града, ще ви предложи уникални изживявания за вас и вашите гости, а благородната и изискана атмосфера ще се превърне в сцена на вашето тържество.

Заобиколен от изключително красива природа, Голф клуб и СПА „Св. София“ е идеалното романтично място за сватбата, за която сте мечтали. Разполага с ресторант в колониален стил със 180 седящи и 200 правостоящи места. Салонът е с елегантни маси и столове, както и с просторна тераса със забележителна гледка към голф игрището.

Брачната церемония може да се проведе в градината, на кея в езерото или на терасата. Отпразнувайте любовта си със стил и вкусете страхотната храна, приготвена специално за вас и гостите ви, като се наслаждавате на отличните стандарти на обслужване.

Сватбената трапеза предлага избор от 3 изключително разнообразни пакета – „Моята магия“, „Моята бяла мечта“ и „Моята приказка“, като всяко от тях включва варианти с по 3-4 менюта. Фантастични свежи салати, изискани предястия и основни блюда, селекция от деликатеси ще очароват и най-претенциозните небца. Сред специалните предложения на домакините са детско меню, вегетарианско меню, коктейлни хапки, сладък и солен бар, кът с глътки удоволствие, а за всичко каквото си мечтаете, може да разчитате на съдействие.  Опитният и любезен екип на Голф клуб и СПА „Св. София“ ще се погрижи за всеки един детайл, така че вие да можете да се отпуснете и да се забавлявате в Големия ден.

Като комплимент, младоженците ще получат безплатно настаняване в хотела на клуба с включена закуска, предварителна дегустация за двама на сватбеното меню , бъгита, стикове и топки за голф за сватбената фотосесия, специални отстъпки в годината на сватбата им за годишно голф членство и др. Голф клуб и СПА „Св. София“ ви очаква, за да създаде вашия перфектен ден!