Изработен изключително красиво, Сватбен планер представлява тефтер, който има за цел да помогне на всяка бъдеща булка в планирането на Големия ден. С корица в две разцветки – розова пудра и син тюркоаз, дизайнерското печатно издание е във формат А5 и съдържа 186 различни пълноцветни страници с всички необходими инструменти за детайлната подготовка. 4 найлонови джобчета за съхранение на мостри и визитки, съвети и подсказки, както и специално обособено място за любима снимка от сватбата допълват функционалността на продукта.

В Сватбен планер ще откриете подробни списъци, таблици, полета и отметки, където да впишете и най-малката подробност от процеса по подготовката. Тук ще намерят място не само всяка ваша мисъл, идея и план, но ще можете удобно да регулирате предвидения сватбен бюджет. Ще разполагате винаги с получените ценови оферти и ще можете да ги сравнявате. Ще сте наясно с окончателните си разходи и реализация.

Сватбен планер е подходящ както за булките, които желаят сами да организират сватбения си ден, така и за тези, които предпочитат да използват услугите на сватбена агенция. Един безценен подарък от бъдещия съпруг, приятелка, кума, сестра, шаферка, майка или свекърва – Сватбен планер ще ви очарова до най-малкия детайл! Може да го намерите в сайта www.perfectplan.bg.