Мултибрандовият магазин Bed Bath & Table, обединяващ под един покрив трите най-важни стаи в дома, предлага услугата Сватбен Лист. В цял свят традицията повелява с подаръците си гостите да помогнат на младото семейство в създаването на общия дом. За това и големия избор в Bed Bath & Table осигурява

богата селекция – от австрийското качество на хавлиените изделия Vossen, през ексклузивните колекции халати Tommy Hilfiger, уникалните сетове за маса Sander, кадифеното докосване на луксозното спално бельо elegante и разбира се, неповторимият порцелан Villeroy & Boch, както и още вълнуващи маркови изкушения.

Сватбеният лист предполага възможност да се комбинират различни вариации като марки, продукти и ценови клас. Достатъчно е бъдещите младоженци да изготвят списък с подаръците, които биха желали да получат от своите гости с помощта на консултантите в магазина. Всички гости получават копие от списъка с избраните подаръци и адреса на Bed Bath & Table в Paradise Centre, етаж -1. Закупените артикули от Сватбения Лист се зачеркват от служителите и така няма опасност от дублиране на даровете.  Магазинът предлага нова концепция за лукс и култ в дома – най-качествените марки в премиум сегмента са изящно декорирани и представени на повече от 200 квадрата.