III-то поред издание на Сватбено изложение „Кажете Да на вашата мечтана сватба“ Гранд Хотел Пловдив Ви кани на III-тото издание на Сватбено изложение „Кажете Да на вашата мечтана сватба“, което ще се проведе на 19 и 20 ноември на територията на хотела.

Участие в събитието ще вземат над 30 изложители, които са едни от най-добрите доказали се професионалисти в сватбения бранш.
Гранд Хотел Пловдив ще преобрази със сватбен декор своите зали „Париж и Москва“ и „Бендида“, като ще подари емоцията на бъдещите младоженци да бъдат гости на своята мечтана сватба и да се запознаят отблизо с всеки детайл, необходим за осъществяването на перфектното тържество.
Лекции, танцови и музикални изпълнения, демонстрация на изнесен сватбен ритуал, сватбен грим, пиротехническо и огнено шоу, както и много други изненади ще бъдат само част от богатата програма на изложението, като събититята ще се провеждат с вход свободен от 10 ч. до 18 ч. в обявените изложбени дни.
За да се потопят в атмосферата на събитието, „Welcome drink“ и дегустация на сватбени торти ще посрещат всички бъдещи младоженци, техните семейства и приятели или просто любопитни посетители по време на изложението.
Всеки гост на Сватбеното изложение ще има възможността да участва в томбола с многобройни тематични сватбени награди, предоставени от участващите изложители.

Снимки: Димитър Дардов