Пет двойки подновиха брачните си клетви на Малдивите на официална церемония на плажа в романтичния курорт – You&Me. Дамите от клуб Великолепната жена и техните съпрузи се врекоха отново във вечна вярност и любов на едно от най-романтичните и любими места на света. Едни празнуваха 18 години от сватбите им, а други – 15, вълнуващо и вдъхновяващо!

За своя безупречен стайлинг, прекрасните булки бяха избрали тоалети от Bridal Fashion в една концепция и сходен стил – ефирни, нежни и комфортни, подходящи за сватбена церемония на плажа от световноизвестните брандове Pronovias, Randy Fenoli  и Modeca.

Йордана Димитрова – основател на академията за стил, елегантност и емоционална интелигентност „Великолепната жена“, блестеше в рокля от последната колекция на водещия на предаването „Say Yes To the Dress“  по TLC – Ранди Феноли, представен ексклузивно в България от Bridal Fashion. Една феерия от френска дантела с ефектен гол гръб под формата на сърце и лежерна долна част от копринен тюл и воал.

 

Randy Fenoli избра и бизнесдамата  Виолета Райколеску  (Magic Outdoor LtD) – тоалет в А–линия от копринено морбидо с фин блясък, V–образни деколте и гръб, декорирани с елементи от chantily дантела в десен лимонова трева.

Невротерапевтът и собственик на център Healthix – Нели Паева, сияеше в дантелен нежен разкош на испанския бранд Pronovias с подчертан гол гръб и шлейф.

Финансовият експерт Силвия Томова (Privilege Consulting Services) изгря в стил „модерна принцеса“  от копринен шифон и дантелена горна част на холандския бранд Modeca, който се гордее със своята 77-годишна история на световния моден пазар.

 

Елегантна рокля от същата марка избра и бизнесдамата Красимира Делева (Tia Logistic) от френски ефирен креп с  корсет от венецианска дантела и ефектен гръб.

Екзотичното пътешествие, в което петте двойки говориха на 5-те езика на любовта и преоткриваха семейните ценности бе организирано от Amakas Boutique Travel Agency.