Сватбените рокли на най-желаните световно известни дизайнери вече очакват булките в столичния бутик Bridal Fashion.

За новия сватбен сезон творческия директор на Pronovias – Ерве Моро, отново изненадва с креативност, новаторство и смелост в дизайна, показвайки булчинската рокля по съвършено различен начин, за да накара бъдещите младоженки да мечтаят. Прекрасните haute couture тоалети са ръчно изработени от естествена коприна, копринен креп, пера от марабу, копринено кадифе и френски дантели, изобразяващи магнолии, глухарчета, водни лилии, жасмин. Чисти линии с премерен саксапил и спиращи дъха гърбове и шлейфове са акценти за колекция 2019 на най-известната испанска марка.

Холивудските дизайнери Марк Бадгли и Джеймс Мишка представят булчинската рокля като бижу от дантела. Ефектни материи с дискретен блясък и премерени обеми присъстват в новите колекции на американския бранд. Деколтетата са V-образни, а силуетите извайват тялото. Нежни воали се спускат от раменете като придават допълнителна ефирност на моделите.

Впечатляващи са и италианските колекции “Lisboa” и “Taormina”, вдъхновени от атмосферата в тези градове. Елегантни силуети, модерен „бохо“ стил и кралски разкош са хит за булката на 2019-та година.

Колекции 2019 са налични в бутик Bridal Fashion – официален представител на марката за България, а колекция 2018 e на специални цени до изчерпване на

 

количествата.