Ще се омъжвате ли този сезон? Не се стресирате кой цвят на ноктите да изберете. Като вълшебен сватбен воал, нюансите на OPI ще ви очароват с различни идеи. Пролетният сватбен маникюр предлага свежи класически нюанси, с които да кажете „Да!“. И независимо дали сте бъдещата булка, шаферка, кума или гост на празника на Любовта, може да откриете точният за вас цвят от разнообразните палитри, предложени в стилни колекции на най-известната американска марка лакове за нокти, празнуваща през 2021-ва 40-годишения си юбилей.

Ето и няколко идеи за най-подходящите нюанси маникюр от OPI, които ще ви отведат от годежните наздравици до вашия Голям ден.

Лак за Годежно парти

Ако има нещо, с което да съвпада новия ви лъскав диамант на ръката, това е перфектният маникюр. Знаете, че всички ще се възхищават на искрящия ви пръстен, така че изберете достоен партньор да допълни блясъка му. OPI предлага класика  – идеалното булчинско розово Infinite Shine от  тристепенната дълготрайна линия, която осигурява наситен блясък и 11 дни издръжливост.

Моминското парти

Знаете ли какво пасва идеално с настроението на сбирката с приятелки по повод предстоящата сватба? Отговорът е точният избор на нюанс за ноктите. Отпразнувайте повода с перфектен маникюр, а цветът му може да съответства на напитката, например – шампанско. Един страхотен и опияняващ оттенък, независимо дали сте в бар или на друго място.

 

 

The Bridal Shower

Нюансът в блестящо розово за маникюра ви е много подходящ за повода. Т.нар. „Булчински душ“ е парти за подаръци, което се провежда в чест на бъдеща младоженка в очакване на сватбата й – нещо като зестра за новия й дом. Обичаят се е появил в средата на 19 век в Белгия и бързо се разпространява из Европа и Америка. В сватбената подготовка набира все по-голяма популярност вече и у нас. И когато сте прекарали време в игри и отваряне на подаръци, идва момент да се отпуснете във ваната.

За булката

Готови ли сте за стил по сватбената пътека? Обсебени сме от този нюанс с преливаща сянка – идеален за пролетната булка. Цветът на ноктите на любовта е романтичен и с това целуващо розово ще ви очакват комплименти до върха на пръстите.

Следете всички новости на OPI:

FB – O.P.I Bulgaria | Facebook

IG – OPI Bulgaria (@opi.bulgaria)