Всичко започна отдавна – преди цели 11 години. Заедно пораснахме, израснахме, преодолявахме  препятствия и  неспирно търсехме нови положителни емоции. През годините ни питаха: “Хайде! Какво чакате?!”, “Няма ли да има вече сватба?” Тази година изненадахме нашите близки с новината и ги поканихме да споделят нашия сватбен ден – 07.07.2019 г.

Подготовката не се оказа лесна. Искахме празненството с любимите ни хора да не е с обиколки из града, а всичко да се случи на едно място – да е на открито в градина или парк, но все пак да имаме вариант и на закрито, ако завали. Избрахме мястото и започнахме да обмисляме темата на сватбата, украсата, поканите – всичко да е естесвено и близо до природата, като избягаме от типичните балони, тюлове, лъскаво и т.н. Решихме всичко да си направим сами. Започнахме от поканите и завършихме с цялостната украса в самия ден, с огромната помощ на нашите близки. В поканите почти нямаше текст – обявихме “Ще се женим!”, дадохме начален час и сложихме икони и знаци, които гостите да разгадават.

Ритуалът беше най-вълнуващото и романтичното нещо, което сме преживявали. Преминахме по пътеката, под звуците на прекрасни  мелодии. Когато се появих и видях младоженеца, всичко в мен затрептя така, сякаш не го бях виждала отдавна. Облечена в мечтаната рокля, брат ми ме поведе към сватбената арка. Моят любим ме чакаше там, заедно с всички гости, но аз виждах само него.  Беше прекрасно!

Да споделя и за роклята, която открих в Сватбен център „Брилянтин“ – беше такава, каквато съм си я представяла. Посрещането и отношението, което получих там са страхотни, а обстановката – спокойна и предразполагаща. Пробвах 3 рокли и последната бе моята – модел на White One by Pronovias Fashion Group.

В лицето на Ангел Ангелов и Станислав Андреев – фотограф и видеооператор, срещнахме прекрасни млади хора, чийто почерк е качество, отношение и точност, без да ги усещахме, че са там.

Скъпи булки, ако сте решили да си правите всичко сами, въоръжете се с много енергия, здрави нерви и време. Всичко си заслужава! Бъдете себе си и се насладете на деня!

Гергана Илиева