Модата среща класиката

Eдин от най-известните фризьори у нас – Георги Петков, представя последната си книга-албум „Косата днес 05. Стъпка по стъпка с Георги Петков“, публикувана от „Ентусиаст“. В петото издание от луксозната поредица, коафьорът на звездите посочва най-актуалните тенденции в прическите, вдъхновени от класическата красота.

Непреходните във времето принципи на добрия вкус са в основата на предложенията за дамите и господата, създадени на базата на 17-годишния опит на Георги Петков и неспирния му стремеж към усъвършенстване в изграждането на висок стил. Това е най-детайлната книга от издадените до момента. По традиция е разделена на няколко теми с ярки вдъхновяващи фотосесии, дело на Георги Андинов и Диляна Флорентин.

Всички раздели са придружени от практични напомняния за важността в избора на правилните продукти в грижата за косата и за стилизирането на прическите, както за ежедневието, така и за специалните поводи. „Въпреки че следват настоящите трендове, показаните прически далеч няма да бъдат актуални само днес“, споделя Георги Петков. „Тези визии ще имат дълъг живот и в бъдещето, защото са създадени върху основата на класическата красота, която е вечна“.

 

 

 

 

 

 

 

Ние ви потапяме в света на булчинските прически с няколко подбрани предложения от последното издание на коафьора. Може да поръчате новата книга, както и предишните издания от официалния сайт на Георги Петков – www.georgipetkov.com.