Здравейте, аз съм Теодора Митева и споделям емоциите си около сватбения ден – един чудесен и незабравим миг  от моя живот. Когато срещнеш мъжа от своите мечти, забравяш за всичките несгоди и се надяваш любовта ви да се увековечи. Така започна нашата красива история. В слънчев и прекрасен ден – 6 октомври, се венчахме на самия бряг на морето и си обещахме вярност и любов. Ръка за ръка с любимия човек преминахме под трицветната дъга – символ на светлината в душите ни. Празнувахме любовта си в комплекс в Поморие, а гостите ни се насладиха до ранни часове на богата програма от артисти, певци и танцьори.

Булчинската рокля е най-вълнуващият момент в подготовката. Влюбих се в моята още щом я видях на витрината на Сватбен център Brilliantin. Моделът на марката White One by Pronovias Fashion Group бе самото съвършенство и белия цвят отразяваше блясъка в очите ми, радостта и чудото на любовта. Специални благодарности на целия екип, с който осъществихме тази приказна вечер. За снимките от сватбените ни емоции, се доверихме на невероятния перфекционист Verus Photography.

Всеки миг и всеки ден с любимия човек е доказателство за нашето приятелство, сбъдната мечта, за която лети в небесата всяка жена, мечтаеща за къща с градинка, изпълнена с мир, любов и уважение!