Снимки: архив Брилянтин

През пролетта всичко се събужда за нов живот! Цветовете са нежни и чисти, а благоуханието, разнасящо се във въздуха е прекрасно! Връзката между метафората за новото начало, започващо с пролетта и създаването на семейство не е случайна, а Сватбен център Брилянтин ви предлага една интересна тема за сватба в този така романтичен сезон.

8 Вдъхновението идва от ягодите! Любими на малки и големи, те са толкова сладки и в ярки цветове, че могат да са прекрасен акцент във всяка сватбена декорация.
За да създадете Ягодова сватбена тема, заложете на цветови комбинации. Основните тонове, които трябва да използвате в декора са три – червено, зелено и бяло, както и всички техни нюанси. За самите цветя изберете бялото – например, рози или божури. Така допълнително ще подчертаете ягодовата тема и ще позволите нюансите на червеното да изпъкнат още повече.
Подчертайте ягодовото изкушение, като прибавите акценти към визията на младоженцитеи гостите. При булката – червени обувки или малка ягода в косата е напълно достатъчно. Шаферките задължително трябва да бъдат в червени рокли, а най-близките приятели на младоженеца със зелени вратовръзките за акцент.

23Представете си красотата на празничната маса, украсена в центъра със свежи ягоди! А и какъв аромат ще се разнася… Ако обаче сте почитатели на по-класическата визия, изберете комбинацията от бели и червени цветя. Към сватбената торта може да заложите на така актуалните „голи” торти, украсени с живи цветя и плодове, като разбира се основният плод ще е ягодата. Визията на тази така „сладка” тема не може да не се завърши и с прекрасен Кенди кът, богато украсен със сладки изкушения в компанията на сочни ягоди.

Не забравяйте, че подготовката на сватбата трябва да е свързана с много положителни емоции, затова започнете отрано с дегустацията на сортовете ягоди, за да ви изпълни пролетното настроение!
2017-та е и много важна година за Сватбен център Брилянтин, тъй като фирмата празнува своя 10-ти рожден ден! Екипът гостоприемно ще посрещне всички свои колеги, гости и приятели, които във времето са станали част от голямото семейство на Брилянтин и са помогнали да извървят този дълъг път заедно! А всички бъдещи булки ще имат възможността да разгледат бляскавите колекции 2017 на White One и St.Patrick by Pronovias Fashion Group. Ще получат професионална консултация, относно организацията и провеждането  на сватбеното тържество и компетентно мнение, относно избор на модел и линия на роклята.
Заобиколени от красота и блясък, с много празнично настроениe, на по чаша шампанско, Сватбен център Брилянтин ви очаква, да споделите радостта от празника им с тях!