26.08.2023 г. – ден, който отмина много бързо само докато Преслава и Мартин, вече семейство Маринови мигнат и церемоните вече течаха с пълна пара. Бързо, много бързо денят течеше.

Празникът започна с български народни обичаи. След това се пренесе пред художествената галерия “Никола Петров” и там си казаха заветното “Да”. За прекрасните снимки сме признателни на фотографа, който с огромен ентусиазъм и желание запечати по най-бляскавия начин вълнуващите моменти от Големия ден. Специалните снимки за спомен на младоженците и кумовете бяха пред средновековната крепост „Баба Вида“. Това е единственият изцяло запазен средновековен замък в България, играл едновременно роля на отбранително съоръжение и на владетелски замък.

И като във всяка приказка, не можем без принц и принцеса. Празненството за тяхната любов продължи в ресторант “Бонония”. Свидетели на сватбата бяха Станислав Томов и Петя Нинкова. Кулминацията на партито се случи неочаквано и благодарение на любимия дядо на младоженеца – Любен Захариев, който изненада с изпълненията си на живо младото семейство. Изпълнителят на народни песни и виртуозният акордеонист поздрави всички гости, уважили младото семейство. Поздрав, за който се говореше дни след сватбата. Миг, който ще остане вечно в спомените и сърцата на всички присъстващи.

„Приказките и принцесите от красивите замъци съществуват! Доказа ни го нашата прекрасна булка Преслава – вече госпожа Маринова! Една вълшебна нощ! И заживели щастливо до края на дните си!

 

 

Поздрав от кума – Станислав Томов

Мило семейство,

Бъдете безкрайно много щастливи!

Рецептата е лесна: Обичайте се! Вярвайте си! Прощавайте си!