Независимо дали мечтаете за голям бляскав прием или елегантно интимно събитие, сватбените експерти на Гранд Хотел София ще се погрижат всеки детайл по време на Вашата сватба да е перфектен и уникален, каквато е и Вашата любов.

Емблематичният Гранд Хотел София предоставя на гостите си автентична обстановка с великолепни гледки към Народния Театър и Градската Градина. А съчетанието от перфектна локация с неповторим интериор ще превърне Вашата мечтана сватба в реалност.

Отпразнувайте най-важния ден в живота си в изтънчената атмосфера на зала Триадица, зала София или ресторант Shades of Red. Просторните локации с класически интериор са подходящи за елегантни сватбени приеми до 150 гости през цялата година.

Очаровайте семейството и приятелите си с пробуждащи сетивата ястия с креативния почерк на шеф Таня Правчанова и отпразнувайте голямото събитие със стил.

Доверете се за всеки малък детайл от Вашия сватбен ден на професионалния екип на Гранд Хотел София, който ще Ви препоръча най-подходящата зала за незабравимо тържество и ще съдейства с избора на сватбено меню и декорация, за да осигури наистина вълнуващо преживяване, което ще запечатате завинаги в спомените си.

За повече информация, разгледайте:

Сватби