Здравейте!

Ние сме сем. Христина и Павлин Даскалови. Казахме си „Да“ на 7 септември 2019 г. Мечтаехме за морска сватба и имахме точно такава – много хубава, весела и забавна. Времето също беше на наша страна – перфектно! Избрах булчинската си рокля веднага – беше първата, която изпробвах в столичен магазин, и се чувствах с нея наистина специална в Големия ден. Двамата с младоженеца бяхме спокойни и без никакви драми, се насладихме на празника на любовта ни. Направихме си и страхотна плажна фотосесия.

Благодарим на кумовете ни Илия и Симона Шимбови, които бяха неотлъчно до нас. Подаръкът, който избрахме за тях бе карикатура, а те ни дариха с икона.

След официалната церемония, се отправихме заедно с нашите 130 гости да празнуваме. В ресторанта, разположен на плаж Икатлъка, спазихме всички ритуални обичаи като захранване на младоженците, разчупване на питката, ритане на менчето. Имахме и надиграване на кумовете, като кумата беше невероятна и взе три от четирите подаръка.

Изненадаха ни с фолклорна програма, подготвена от сестрата на младоженеца – Снежана и приятелите ни Виктория и Адриян, които облечени с носии, изпълниха народни хора. Родителите ни пък бяха подготвили подарък заря и фолклорна програма от ансамбъл Добруджа. За доброто настроение на гостите допринесе и ди-джейят – имаше много танци и всички се забавлявахме. От украсата и декорацията до тортата, всичко бе подчинено на морската тематика. Сватбата ни мина неусетно бързо и беше толкова прекрасна!