Здравейте, списание “Булка”!

С огромно вълнение искам да споделя и моят сватбен ден. Ние сме Стефани и Васил Кабасакалови, а нашите кумове – Петя и Божидар. Оженихме се на 12.06.2021 г. Събитието беше в тесен семеен кръг, самата церемония беше изнесена на плажа в Несебър в Стария град. Арка, обсипана с цветя и ние под нея. Беше по-романтично отколкото съм си представяла. Локацията беше идеална и за фотосесията.

За роклята си се доверих на Fortuna Style и това беше най-доброто ми решение. Всъщност, второто най-добро – след избора ми за мъж! Роклята беше като втора кожа, цяла вечер не я усетих и в същото време знаех, че съм една приказна принцеса. А отношението, което получих по време на изработката и беше отлично. Сиси Гавазова знае как да накара всяка булка да се чувства специална и съм сигурна, че влага не само таланта си, но и частица от себе си в роклите, които сътворява.

Към бъдещите булки бих дала съвет за обувките – имайте един удобен чифт до себе си! Наложително е! Пожелавам на всички, на които им предстои сватбения ден – един приказен празник като моя!