Скъпи Софи и Гринго, Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли… Но там, където любовта цари, убождането не боли. Честита сватба, скъпи младоженци!

 С много обич Дони Чачова

На 24 март, Софи Маринова и любимият й Гринго вдигнаха пищна сватбена церемония в балната зала на комплекс Montecito. С много приятели и колеги, те отпразнуваха най-специалният ден в живота си. Както повелява традицията, под звуците на духов оркестър, младоженецът отиде да вземе кумовете Преслава и Павел от дома им и после се отправиха да откупят булката Софи, грижливо пазена от своите шаферки. Следващата спирка по пътя към олтара бе дворецът „Врана“, където сватбарите спряха за вълнуваща фотосесия. Гостите поздравиха младоженците и кумовете, минавайки по червен килим, а на входа на ресторант Montecito ги очакваше изискано питие. Миг по-късно, те заеха местата си под приказно украсена арка, за да започне и официалния сватбен ритуал.

Пред очите на своите родители, кумове, шаферки и отбрани гости, Софи и Гринго си казаха заветното „Да“ и заедно с кумовете пуснаха бели гълъби, символ на святост и ново съвместно начало. Щастливата булка грееше в романтична, обемна рокля в цвят off white с дълъг шлейф, обшита в долната част с множество копринени цветя, комбинирани с изящни листа от нежен тюл с подписа на дизайнер София Борисова. Повече от 2 месеца отне изработката на сватбената рокля, обсипана с изкрящи кристали Swarovski. Над 700 различни по големина цветя разцъфваха върху булчинското бижу, а 4 метровия воал бе обшит с хиляди кристали и мъниста. Фееричните рокли от естествена коприна в цвят кралско синьо омбре на шаферките, както и тоалетът на кумата Преслава с черни бродирани листа от копринено кадифе и естествени пера също бяха изработени в ателието на Романтика Фешън.

Във вихъра на празненството, булката изненада гостите, появявайки се във фин модел изработен от висша мода дантела с асиметрични волани в цвят екрю. Лудите танци, в които се впусна Софи, бяха причина за избора на удобната, практична рокля. Младоженецът се довери на модна къща „Агресия“, избирайки елегантен костюм, който му позволи да се чувства комфортно, както по време на официалната част, така и на дансинга. Украсата на сватбата бе поверена на Агенция Диаманти. Водеща на събитието бе Жени Койчева. Организатор на цялото събитие е любимата текстописка и приятелка на Софи – Дони Чачова. Всички колеги на Софи от музикалната гилдия, които бяха поканени, уважиха събитието.