Здравейте, скъпо списание. Казвам се Петя Костадинова Илиева, а мъжът ми – Никола Илиев. С голяма радост искам да споделя с вас за моята невероятна сватбата, която беше на 29.08.2020 г., в град Пертич.

С няколко изречения ще опиша празничната обстановка, която успях да  организирам сама за 290 човека!

Започвам с роклята! Избрах модел на Pronovias от Bridal Fashion и в нея се чувствах много удобно. Страхотно допълнение към красотата на линията й беше и воала на Pronovias, с който се чувствах като принцеса.

За грима ми се погрижи „майстора на четките“ – Цецо Андреев,а прическата от салон Лени. Тук ще вмъкна,че младоженеца  беше облечен с костюм от Десизо Мони.

Кумата ми също беше с много красива и изключително удобна рокля на Pronovias, както и  шаферката ми бе избрала рокля от Bridal fashion! Благодаря на Анелия Петкова за страхотното отношение към нас!

За добрата и луксозна атмосфера  на гостите ми  бях избрала най-новата ни зала в града, като украсата  на вечерта беше в стил „Midnight“.

За да удовлетворя вкуса за музика и забава на гостите ни, бях поканила 4 оркестъра и DJ -беше просто невероятно! По време на Welcome Drink гостите се наслаждаваха на музиката на 3 цигуларки, след което вечерта се откри с Дани Милев Бенд, класиката на българската естрада и други. Продължението беше с поп-фолк оркестър с участието на Таня Маринова, а в последствие за около час взе участие най-известния духов оркестър от Сандански и завършихме с DJ до зори.

Времето мина неусетно! Имаше много танци и страхотно настроение. Най-забавният момент за мен беше, когато над главите ни с младоженеца разчупвахме питката. Известно е, че който отчупи по-голямото парче, той ще командва в къщата! Мъжът ми остави цялата питка в моите ръце без той да си отчупи. Това бе доста джентълменско от негова страна и всички се посмяха от сърце.

С поздрав, Петя Илиева