Здравейте! Ние сме сем. Петя и Вълкан Горанови. На 16.06.2019 беше нашето звездно сватбено тържество в София. Малко след 16 часа в ритуалната зала “Триадица” официално станахме семейство Горанови, а след това отпразнувахме събитието с прекрасно тържество, на което присъстваха най-близките ни хора.

Темата на цялата сватба бе „Звездно небе“, затова цветовете в украсата, поканите и цветята бяха тъмно синьо и бяло. По желание на мен, булката, цветята бяха сведени до необходимия минимум, като в декорацията преобладаваха свещи и светлини.

През цялото тържество се усещаше нашият личен вкус и огромната любов, която двамата с Вълкан сме запазили помежду си. За първия си танц  действахме по-оригинално и направихме своя компания от песни, станали важни за нас през 8-годишната ни връзка.

За грима и прическите на мен, майка ми Жени и кумата ми Ради се погрижиха професионалистите от Spa Demetra. Седмица преди сватбата там беше и моминското ми парти, а екипът на СПА центъра остави у нас незабравими спомени, за което съм безкрайно благодарна.

За прекрасните снимки сме признателни  на фотографите, които с огромен ентусиазъм и желание запечатаха по най-бляскавия начин вълнуващите моменти от Големия ден.

След сватбата с Вълкан отидохме на двуседмично пътешествие в Италия. И така завършихме подобаващо нашата звездна приказка.