Здравейте! Пише ви Натали Щурме Унтербергер от Холандия. Аз и моят съпруг – Симен се срещнахме в един горещ ден през 2010 г. на музикален фестивал. Беше любов от пръв поглед и 7 години по-късно, той ми предложи да се оженим много романтично  и напълно неочаквано за мен по време на зимната ни ваканция в планината. Няколко месеца по-късно,  отлетях с баща ми до София със специалното желание да посетя Bridal Fashion, защото бях видяла много красиви булчински рокли в техния сайт.

И да, с помощта на Анелия Петкова и нейния прекрасен екип си избрах мечтаната рокля на Pronovias, в която вече бях влюбена от Интернет страницата им. Чувствах се като принцеса през целия уикенд.

Месец по-късно забременях и през февруари 2018 г., нашето красиво момченце Ксави се появи на бял свят. През март тази година отново отлетях към София, този път с моята най-добра  приятелка – Ники за последни корекции по роклята и отново имахме незабравим уикенд.

Големият ден се състоя на 26.05.2019 г. в Йохумхоф – Стейл, в прекрасна ботаническа градина. Казахме си „Да“ под едно голямо гинко билоба дърво.

Беше вълнуващ и прекрасен ден с любимите ни хора, който не може да бъде описан с думи. Все още го чувствам като сън. Да се омъжа винаги е била моя детска мечта и тя се сбъдна точно на този специален ден.