Моята така мечтана бяла приказка е факт. С лекота започнах сватбената подготовка и тя стартира в Сватбен салон „Арети“. Имах вътрешното убеждение, че отивам в разкошния бутик и пред мен е моята рокля. Точно това стана – имаше пълно съвпадение между ясния ми фокус на желания модел и идеално създадената за мен рокля, която ме чакаше в сватбения бутик. Топлото и професионално отношение на дамите направиха този толкова вълшебен и важен за всяка жена момент с избора на рокля просто незабравим миг.

В мен преливаха емоции от това, че настъпи моментът, когато слагах край на онези тъжни години с несполуки в любовта и партньори, които все не искаха обвързване през емоциите на удовлетворение и гордост, че именно аз сътворих квантовкия скок от това къде се намирах в любовта до това да имам любящ, мил и грижовен мъж. Сърцето ми тупкаше радостно и ентусиазирано, когато обличах роклята и тя просто откликна.

Откликна на чистотата на душата ми. На безусловната и споделена любов, която чувствах между мен и моя партньор. На страстта, която влагам в терапевтичната си работа с жени като Love Coach, за да преминат през бурните емоции на морето на любовта, да се справят със съмненията, липсата на вяра, страхове до това да манифестират с достоен и свестен мъж, готов на истинска любов, дълбока близост, сериозна ангажираност и отдаденост, с когото градят щастливи и пълноценни отношения. В този момент сияйната бяла рокля на Арети пасна като магия, която се отразяваше в огледалото срещу мен и озари цялата стая. Чувствах се като истинска Кралица и самоуверено се движих по подиума, визуализирайки блясъка в очите на мъжа ми, когато ме види.

Това беше моята рокля! Тя отразяваше енергията, която си представях за моя сватбен ден и емоционалната пълнота в сърцето ми, докато гордо вървя към олтара с моя любим. Благодаря, Арети, за красия щрих, който добавихте в моята бяла приказка.