Ние сме семейство Нейчеви, а нашия сватбен ден беше на 07.09.2020 г. По всички хороскопи и подобен тип писания предвещаваха, че годината ще бъде успешна за нови начинания, бизнес и особено за сключване на брак. Казахме си, че е идеалното време да създадем семейство. Сватбата ни се състоя в София, в изискана бална зала. В самия ден всичко вървеше по план, чак дори притеснително. Предполагахме, че ще сме по-притеснени, постоянно втренчени в  часовника да не закъснеем за ритуалите. Всъщност се  оказа обратното, забавлявахме се през целия ден и бяхме спокойни.

 

 

 

 

 

 

 

Е, имаше малки вълнения свързани с грима, който леко се развали заради топлото време. За цялото настроение се погрижи страхотния ни DJ. Той беше повече от уникален, дансинга беше пълен и гостите се забавляваха. Имаше и доста деца, които направиха празника още по-забавен. За снимките се доверихме на Трифон Паскалев.

Скъпи булки, един съвет – направете този ден специален, както вие го чувствате. Може да се обърка нещо, може да се ядосате, но накрая това ще ви разсмее. За нас този ден мина като прекрасен миг и мисля, че всеки трябва да изживее емоцията – тя остава спомен за цял живот.

Поздрави, Катрин и Ненко