IvaToni-47

Сега, когато изпращам 2016-та, си мисля как може да има такова чудо, което да те топли цяла година, да те радва с всеки свой детайл, да те облива със светлина и много обич, да озарява и да вдъхновява – сватбата ни! Много трепети преди нея, а след нея разказите на нашите приятели, които споделят как е променила широко разпространената фраза „Двама луди и 100 гладни“!

Двамата сме заедно от 8 години и решихме, че е време за сватба! С Тони – моят съпруг, имахме огромното желание тържеството ни да докосне нашите гости. Да ги отведем някъде, където цялото ти тяло, сърце и душа да преливат от любов – като нашата. И успяхме! Организирахме 110 гости да ни последват на 500 км зад граница. Щастливото събитие се състоя през септември в Гърция, на брега на прекрасен залив, на бар на плажа, накрая на тризъбеца на Посейдон, който прониза всички ни – нас, младоженците, родителите ни, гостите.

IvaToni-42
Всичко беше прекрасно организирано там,но уви леко оставихме на заден план подписването в България и така моят гаф беше свързан с факта, че имахме 4 дни до церемонията в Ритуалната зала, а аз нямах рокля. Когато обаче има любов, цялата Вселена помага. За една вечер, буквално за 4 часа бяхме готови – рокля, костюм и кола.
Нашата луда Гръцка сватба беше по-щура, не защото я празнувахме там, а защото 110 българи – наши гости и приятели, ни последваха и ни направиха безкрайно щастливи. Резервирахме къмпинга 9 месеца по-рано. Представяхме си украсата и всичко беше във въображението ни. Имахме само няколко снимки на плажа и бара, където щеше да бъде събитието. От България купихме цялата украса, дори и цветята. Избрахме прекрасен полилей, вази, тюл, свещници, ананаси, нарисувахме купидони и изпратихме карта на гостите, за да ни намерят на стотици километри, където да бъдем заедно.

IvaToni-438
Партито продължи до зори, на фона на гръцки оркестър, скрит на покрива на бара – подарък изненада от наш приятел и собственик на това райско място.
Морските сватби са винаги романтични, но този път бризът беше по-топъл от усмивките, целувките, смеха на шаферчетата и отражението на разпукващата се заря в погледите на нашите гости.
Най-хубавото след  сватбата – половината гости останаха с нас и заедно си пиехме коктейли на брега на морето, возихме се с лодки и влязохме със сватбарските дрехи в морето, за да се оплетеме в мрежите, в който всеки се е оплитал поне веднъж. Тези на голямата, лудата и красива Любов!
Сърдечни поздрави за всички булки и за вашето прекрасно списание!
Ивелина Иванова

IvaToni-354

IvaToni-491

IvaToni-522