Избрахме за сватбения си ден датата 24 май. Да, именно онази дата, за която всички казват „тогава винаги вали!“. Мечтаехме си сватбата ни да носи усещането за настъпващо лято, да е потънала в ароматите на събуждащата се природа и да бъде лишена от претенциите на градските сватбени локации. Точно затова решихме тя да се състои в комплекс над подбалканското село Чавдар. Локацията и прекрасното майско време имаха огромен принос за цялостната атмосфера на събитието.

За моите приготовления беше издигната специална шатра в периферията на гората. Ароматните боровите клони промъкващи се в шатрата като естествен декор, превърнаха този важен момент в приказно изживяване за мен и моите приятелки.

Прекрасната рокля на Atelier Pronovias беше допълнена от деликатен грим и класическа прическа направени от талантливата Марина Младенова. За цялостната декорацията на събитието се погрижиха страхотни професионалисти.

Имахме изнесен ритуал в непосредствена близост до параклис „Св.Петка“. След церемонията, флоралната арка, пред която се венчахме, беше трансформирана в романтична люлка и веднага се превърна в любимо място за всички желаещи да се снимат на фона на впечатляващата старопланинска панорама.

За доброто настроение на гостите се погрижи DJ Monkey,на когото сме безкрайно благодарни, че не просто успя да изпълни всички желания на младоженците, но и да ни помага през цялото събитие.

Кетеринг фирмата, на която се доверихме, бяха подготвили невероятно и разнообразно меню, което задоволи всички нужди и капризи на гостите ни – от най-възрастните, до най-малките.

Кулминацията на партито се случи неочаквано и благодарение на любимите ни приятели – малката, прелестна Мира Русева и очарователния  Росен Михов, които ни изненадаха с изпълненията си на живо. Нашата кума ни беше подготвила специална изненада – гостуване на част от състава на „100 каба гайди“, които ни пренесоха в мистичния свят на родопските песни.
Доверихме се на талантливата Яна Пенева за фотографията и видео заснемането на специалния ни ден. Умението ѝ да улавя деликатните моменти в забързания ритъм на събитието, ни възнагради с много емоционални фотографии, които пресъздават изключително живописно атмосферата на този специален за нас ден.

С поздрав, Елена