31.07.2021 г.  – ден, който отмина като кратък миг, но ще остане вечно в спомените и сърцата ни. Повече от година очаквахме този момент и когато настъпи, не бяхме сигурни дали сме в реалността. Денят започна с много размисли и притеснения – постоянно мислехме как искаме това събитие да бъде перфектно и всеки един детайл си проправяше път през съзнанието ни.

За наше щастие и утеха, семействата ни бяха най-издръжливата опора и техният ентусиазъм и радост, ни накараха да се чувстваме уверени, че всичко ще се подреди. По време на подготовката, гледката към морето от неповторимите Вила Чинка и хотел Астор Гардън ни превъплътиха в принц и принцеса от познат разказ.

14:00 часа – костюмирани и готови, най-накрая зърнахме един другиго и приказката започна! Качихме се на бялата лимузина заедно с кума и кумата и се отправихме към катедралата „Успение Богородично“, където споделихме сакрален момент. С Божията благословия, ние приключихме самотните си пътища и започнахме нов поход като едно естество – неразделно семейство! В този миг ни обгърна топлината от усмивките на всички наши любими приятели и роднини, които винаги ще бъдат ключова част от живота ни.

 

Настъпи и дългоочакваната празнична вечеря! От този момент всичките ни притеснения изчезнаха и споделихме множество незабравими мигове с най-близките си хора. Програмата беше богата, изпълнена с български и албански традиции и много изненади за гостите. Вечерта бе озарена от неповторимо светлинно шоу и купона тепърва започваше!

Танцувахме до ранни зори – не седнахме и за момент, защото не усещахме умора. Еуфория от емоции витаеше из залата, а ние стартирахме семейния си живот, сърфирайки на гребена на щастието!

Сватбата на Еги Бендо и Тони Георгиев влезе в класацията на предаването „Мармалад“ по bTV в 10-те най-блестящи партита през 2021 г. в България.