Във времената на пълна несигурност доказахме, че единственото сигурно нещо на този свят е триумфът на любовта. Сторихме го на 3 октомври от обърканата 2020 г., когато изпреварихме втория бум на COVID-19 и успяхме да отпразнуваме своята мечтана сватба. При толкова неяснота в месеците на нейната организация, с която се нагърбихме изцяло двамата, ние все пак останахме решими и не отложихме първоначално избраната от нас дата. Направихме го въпреки опасността да изтанцуваме първия си танц в хола и да разрежем сватбената си торта в кухнята вкъщи само пред роднините и кумовете си. А кумовете ни – Екатерина Дончева и Красимир Савов, се погрижиха за нашето пълно спокойствие в уречения ден.

Не мислете обаче, че всичко е минало по план и по ноти. Първоначалната ни идея се разпадна през пролетта и се наложи да разделим честването с роднините и с приятелите. Така имахме щастието да изживеем сякаш две сватби в един ден – първо в ресторанта с едните, после и в бара с другите. Социалната дистанция не победи любовната близост, а романтичните детайли присъстваха навсякъде около нас.

Казахме си „Да“ в същата ритуална зала, в която и моите – на мен, Диляна (вече) Табакова – родители са го сторили през 1988 г. Диджеят в ресторанта пък бе диджеят във вечерта, в която се запознах със съпруга си Симеон Табаков и той ми изпя специална песен за първи път. Изпя ми я и във втората част на сватбата в бара, този път в акустична версия с китара.

Танците до 6 часа сутринта по кецове и в изящната рокля на дизайнера Поля Миланова от сватбен салон Mon Amour (под звуците на великата плейлиста на диджея ни в бара Вик Динев) ще останат завинаги с всички нас. Вечни спомени, запечатани от фантастичния ни сватбен фотограф Линда Александрийска. Благодарим на всички, споделили празника на нашата любов с нас, и пожелаваме на следващите младоженци да изживеят пълноценно своя! Защото любовта притежава силата да победи всяка болест и злочестина.

С поздрав, Диляна и Симеон Табакови