Ден, който ще помним цял живот – 15.07.2023 г.! В разгара на лятото, в един горещ ден, ние си казахме заветното “Да”! Почти 2 години след романтичното и леко екстремно предложение на най-високата точка на Балканския полуостров, а именно връх Мусала, ние се врекохме във вярност! Много го умувахме, дълго се шегувахме, но накрая дойде и нашият ден. Приготовленията започнаха от тъмни зори, но въпреки многото задачки, в нас цареше спокойствие. Усилията ни бяха възнаградени – изкарахме си страхотно!

Денят беше изпълнен с много усмивки и положителни емоции! Разбира се, спазихме традицията с “краденето” на булката. След което бяхме предвидили време и за фотосесия. Успяхме да организираме гражданската церемония да се състои в градината на хотела, в който беше и нашето тържество.

Гостите се насладиха като за начало на “по питие”, докато траеше церемонията. След това започна купона, придружен разбира се и от останалите български обичаи. Вечерта беше изпълнена с много танци и веселие. Изненадахме гостите ни с представление от танцов състав, както и ние получихме подарък – шоу от най-добрите тъпанджии! 

Щастливи сме, че споделихме радостта си с нашите гости! Благодарни сме безкрайно на кумовете ни, които бяха неотлъчно до нас през цялото време! Благодарим на семействата ни за безкрайната подкрепа и на всички наши приятели за присъствието, с което ни удостоиха! Също така сме изключително доволни от сватбената агенция, фотографа и видеографа, както и диджея, без които нищо нямаше да е същото! Всички те допринесоха за осъществяването на нашия приказен ден!