„Точно дните, които не сме си представяли, че ще дойдат, идват навреме – винаги!“
Така започва книгата ни за пожелания, така започвам тук. Ако някои дори само преди година ми беше казал, че ще се омъжа, с церемония, рокля, нещо ново, нещо старо… и т.н. … нямаше да повярвам. Не съм и вярвала, че реалността може да надскочи многократно представите ми, но това се случи. На 25 август сътворихме нашата приказка. Или по-скоро началната страница на нашата обща история като семейство Захариеви.

Опора в този ден и за напред в живота избрахме да ни бъдат Десислава, моята най-добра приятелка от детството и Христо Сираков, които е близък и на двама ни с Георги. Любен Дилов-син , както той се изрази в качеството си на „духовито, нежели духовно лице“ , отслужи страхотен ритуал по всички правила и заедно с нашите гости,  хората, най-близки на сърцата ни, се насладихме на райското кътче, което избрахме няколко месеца по-рано да бъде мястото за нашата сватба – Портовенере, Италия.

Естествено имаше доста интересни и забавни моменти, както и такива, които биха изкарали от равновесие всяка булка, но с опората и баланса, които имах от моя съпруг и с помощта най-вече на майка ми и братовчедка ми Александра, която вършеше неща като за 10 шаферки, успяхме всички да се насладим на нашата Приказка.

Беше вълшебно! Благодаря на всички, които бяха част от нашия празник!

Габриела Василева-Захариева