Със сватба като в приказките Ваня Ламбева каза „Да” на любимия си мъж Красимир Василев в последния ден на май т.г. Булката блестеше в стилна дантелена рокля и фантастичен кралски воал, а младоженецът допълваше визията на ослепителната си половинка с класически бял костюм. Двамата влюбени сключиха граждански брак в компанията на кумовете Искра Стефанова и Росислав Орешаров, а после събраха най-близките си приятели на изискан обяд в клуб „Резиденс”.

Гостите – популярни лица от родния бизнес и светски елит бяха посрещнати в елитния частен клуб затворен за външни посетители, с възхитителна декорация по идея на Ваня Ламбева. Известна със слабостта си към пътешествията, Монако и перлите, младоженката бе акцентирала именно върху тези теми и нюанси. Всеки от присъстващите получи за спомен уникална перла с изображение на казиното в Монако.

„My way” бе песента, която влюбените бяха избрали за своя първи семеен танц. А менюто за сватбения обяд бе същински пир за сетивата. Ястията, достойни за кралска трапеза бяха съчетани с редки сортове вина, подбрани от най-добрите световни изби. Сватбената торта бе истинско произведение на изкуството. Веднага след бляскавия празник, младоженците отлитат за меден месец. Дестинацията се пази в тайна, но според близки до младото семейство, това ще е Монако.

Ваня и Красимир се запознават преди няколко месеца, макар че дълги години са били в общи среди на свои приятели. Любовта им пламва като във филмите – бурно и страстно. Предприемачът в областта на софтуерните технологии не губи време и на 29 февруари предлага брак на Ваня Ламбева. Носителката на титлата „Мисис дама на годината” не мисли дълго и годежният пръстен грейва на ръката й.