Eлегантност с модерен сексапил, романтични обеми и бохемски шик са водещите тенденции, които съчетават булчинските колекции за 2020 година. Моделите за следващия сватбен сезон на няколко световни марки – Marchesa, Sherri  Hill, Milla Nova, Roccobarocco и Pronovias вече очакват клиентите в бутика на Bridal Fashion.Заедно с тези утвърдени брандове, съвсем скоро пристигат и прекрасните сватбени тоалети на Roberto Cavalli, който за първи път в кариерата си е разработил и капсулна колекция от елегантни рокли за модерната булка. На разположение на дамите с вкус ще бъде и колекцията на Oscar de la Renta, като от нея също ще се поръчват модели в единични бройки и на специални цени.

Големите имена в модата черпят вдъхновение от различни неща. Колекцията „Beyond the Stars“ 2020 на Ерве Моро за Pronovias е посветена на Космоса, Роко Бароко е впечатлен от Капри и посвещава творенията си на италианския остров, а художникът Лоренцо Роси е възхитен от Тайланд и пренася очарованието на изтока в роклите на Milla Nova.

При официалните модели доминира блясък и премерен обем, олекотени като перце материи и асиметрични дължини. Волани, загадъчна прозарачност, V-образни деколтета, бохемски шик и буфан ръкави са хит за 2020 година. Цветовете са нежно розово, лазурно синьо, космическо синьо, често съчетано със злтисти или сребристи акценти, и 4D преливащи нюанси.

Екипът на архитекта във висшата мода – Оскар де ла Рента разработва колекция 2020 като залага на чисти линии, перфектно подчертани деколте и талия, дължини около глезена и съчетание на 3 вида естествена коприна с различен принт и състав, превръщайки всяка дреха в изкуство. Голяма част от колекциите вече са в бутик Bridal Fashion, а моделите от 2019- та са на специални цени.