Автомобилът, който ще изберете за Големия ден ще е част от хубавите спомени и неповторимите моменти, запечатани завинаги върху снимките от сватбената фотосесия с вас и близките ви хора. Ретро колекцията на Цветомир Бойкин предлага под наем за сватба, абитуриентски бал, заснемане на музикални клипове или други специални поводи няколко решения на 4 колела в елегантни форми, класически  цветове и стилове.

Ще се насладите на професионално обслужване с внимание към детайла, ексклузивност и комфорт. Какъв уникален начин да ви забележат! Може да заложите на кабриолет Mercedes SL 380 – американско луксозно изпълнение от 1984 г. внесена от Лас Вегас, на BMW e30 или на нещо друго.

В сватбения ден всичко наоколо трябва да радва очите ви. Това се отнася и за колата, с която ще отпътувате от дома към гражданското и олтара, за да положите подписи. Отидете на най-важната среща в живота си с любимия човек и изминете пътя, който бележи новото и вълнуващо общо начало с уникален автомобил! Романтичните двойки често залагат на ретро стила и естествено – на кабриолета.

 

Ако наемате за сватбата кола, имайте предвид, че се плаща на час, като в цената влиза шофьор и гориво. Направете си сметка за колко време ще ви е нужна. Обикновено това са минимум три часа. През летния сезон е добре да се организирате с поръчката отрано, поради големия бум на сватбите.

Важна е и украсата на автомобила. Може да изберете панделки в три оттенъка на даден цвят. За светлите коли са подходящи ярките тонове, за тъмните – по-нежните нюанси. Помислете за табелка „Just Maried“ или за „опашка“ от тенекиени кенчета, привързани с връв към номера или теглича на колата в задната й част – смята се, че шумът им по асфалта при движение, гони злите духове. Не забравяйте да предвидите украса и за сватбения кортеж – автомобилите, които ще ви следват, за да се отличават на фона на общия трафик. Традицията повелява това да са сатенените ленти.

Текст: сп. БУЛКА,

Снимки: архив Цветомир Бойкин и Сватбен фотограф Бони Бонев

За контакти: Цветомир Бойкин, GSM: 0884 68 04 75,  e-mail: boykin_boykin@abv.bg,

https://www.facebook.com/Сватбен-Ретро-Mercedes-SL-380-115316501167740/