Първото по рода си модно триизмерно изживяване, организирано от дизайнерските марки Desizo Monni и MONNI, ще представи силата на дигиталното изкуство в градски условия. Не става въпрос за обикновено светлинно шоу, а грандиозен холограмен спектакъл в моден вариант.

По червения килим ще се разходят ВИП гостите и на двете марки, които са световноизвестни българи, чуждестранни таланти, звездни двойки, популярни шоумени и успешни бизнесмени.

Desizo Monni и MONNI ще обединят общи усилия да представят последната си колекция по феноменален начин, който привлече интереса и на прочутите по цял свят близнаци Les Twins, създателите на нов стил в хип-хопа.

Атанас Колев и Благой Георгиев ще влязат в ролята на модни инфлуенсъри и активни участници в програмата на събитието, което остава в пълна мистерия до появата на ВИП гостите и почитателите на марките.

Всеки наблюдател на такъв тип събитие може да се наслади на необясними технологични умения, които издигат модата на друго ниво.

Градското модно шоу ще се проведе пред Телефонната Палата в гр. София, ул. „Генерал Йосиф В. Гурко“ 4, точно в 20:00 часа.