На 8 март 2024 г. се проведе първата Гала вечер на „Великолепната жена“, посветена на международния ден на жената. На изисканото събитие, голяма част от дамите бяха избрали тоалети от Bridal Fashion.

Йордана Димитрова – създател на “Великолепната жена” бе елегантна във венецианско червена рокля от копринен шифон и ефирен страничен шлейф на испанския бранд Pronovias.

Pronovias, но в изумрудено зелено микадо в кроп “A”силует с детайли от черни кристали на талията и наметка от същия плат бе избрала и бизнесдамата Мирослава Велева Радкова.

В Nicole for Pronovias грееше Илияна Гецова, собственик на Mi Amor – една феерия от копринен сатен с ефектен детайл в предната част.

В Pronovias сияеха и бизнесдамите Даниела Колова – елегантна в черен шифон с “V”-образни деколте и гръб, подчертани с фини кристали, Росица Илиева – в стил “Русалка” в цветовете на океана и Виолина Йорданова – един шедьовър в дантела chantily в класическо червено.

Бизнесдамата Анелия Костадинова бе заложила на модерна класика също в червено в стил “принцеса” с дантелени акценти на американския бранд Alyce Paris.

В изваян по тялото тоалет от същия бранд в изумрудено зелено с цепка и гол гръб сияеше и бизнесдамата Красимира Делева. Alyce Paris бе избора и на бизнесдамата Нели Паева – тоалет от луксозно микадо в А-линия със странични скрити джобове във вечната класика – черно и бяло.

12 от дамите, сред които и собственикът на Bridal Fashion Анелия Петкова -в тоалет в цвят royal blue на Sherri Hill, получиха награди за принос към развитието на онлайн медията.

Водеща на бляскавата гала вечер с 4 степенно „гурме“ меню, саксофон, танци  и подаръци за всички дами бе Десислава Авджиева, която е и първия член на клуба „Великолепната жена“.