Пролетните сватби са едни от най–романтичните. Природата, цветовете, уханието – всичко напомня на едно малко вълшебство. Именно тази нежна магия вдъхновява професионалистите от Сватбен център“ Брилянтин“ – Бургас, с които ви представяме идеи за приказно тържество!

Обикновено свързваме пролетта с разходка сред природата, заобиколени от аромата на цветя и зеленина, с които щедро ни дарява този прекрасен сезон. А защо не и сватбеното тържество да е именно там – на открито в голяма цветна градина? Ще бъде толкова романтично и завладяващо! За сватбената декорация може да почерпите вдъхновение директно от заобикалящите ви красоти.

Палитрата от цветове, която се използва при текстилната декорация трябва да бъде нежна, като основно се набляга на по-бледите тонове, за да може пъстротата на градината и цветята да се открои. Зеленината, естествените материали и дори плодовите акценти във флоралната декорация също са за предпочитане.

Един от най-важните елементи в пролетните сватби са цветята. В този сезон разполагате с изключително изобилие от прекрасни варианти като лале, божур, нарцис, зюмбюл, фрезия, анемония, момина сълза, бергения и много други. Възползвайте се и задължително наблегнете именно на тях в декорацията.

Образът на булката и шаферките трябва да бъде нежен и лек – коприна, дантела, шифон. Идеално биха се вписали булчински и шаферски рокли в пастелни тонове като нюанси на пепел от рози, лила и светлата мента. Добавете фини и свежи акценти в прическата на булката – венец или клонка бергения в косите ще и придаде романтичен завършек.

Осигурете нещо сладко за похапване на гостите като създадете Сладък бар. Върху него може да разположите и сватбената торта. За повече стил и свежест, включете и фруктиери с плодове.

Един от най-романтичните сезони – пролетта,  ухае на любов, така че няма да сгрешите, ако изберете точно това време от годината да си кажете „Да“, а от „Брилянтин“ ще ви помогнат да имате незабравимо сватбено тържество!