Вече познавате Принцеса Анна! Момиченцето, което повярва в чудеса, стана приятел със Слънцето и научи всичко за кралската пеперуда в дъждовните гори на Папуа, Нова Гвинея. Запознахте се само преди седем месеца, когато Издателство „Екрие“ издаде вдъхновяващата приказка за приятелството, споделянето и мечтите, покорила сърцата на стотици деца по света и у нас.

Новината на деня е, че историята има продължение – този път по действителен случай! Във втората книжка от поредицата ви представяме магията в живота на Анна Стефанова. „Принцеса Анна и празничната торта“ разказва за емоциите да подаряваш щастие на хора от близо и далеч, създавайки фантастични вкуснотии с любов.

 „С госпожица Мишелина ще ви разкажем коя е госпожа Лиса, ще преживеем заедно вълнението и радостта на посетители и помощници в сладкарница „Вкуснотия Мария“.  Ще научите що е то високосна година и колко забавна може да бъде подготовката за празничната торта на принц Джордж“, повдига завесата около сюжета на приказката Анна Стефанова.

Не вярвате? Потърсете Anna´s Chocolates & Green Basket и се уверете сами.

Втората книжка от поредицата за Принцеса Анна е с по-голям формат, повече герои и цели 44 страници с прекрасните илюстрации на Анна Бабич. Подходяща е също за по-големи деца, тъй като съдържа повече текст за самостоятелно четене. Разбира се, включени са и лесни рецепти за домашни вкуснотии.

В разкошната детска книжка за оцветяване има закачки и задачи за писане и за смятане. Кой е любимият ви плод? Знаете ли как се пише готварска рецепта? През кой месец са вашите рождени и имени дни? Открийте разликите…

И нещо за авторката: 

Животът на Анна Стефанова се случва като в приказките. Тя е сред най-успешните и популярни млади български жени. Майка на две чаровни момчета – Александър и Симеон. Носителка на две корони: през 2017 г. става „Мисис България – Европа 2017“, през 2018 г. в Гибралтар е на трето място в конкурса „Мисис Европа 2018“. В професионалното си развитие Анна е част от екипа на една от най-големите телекомуникационни компании в България. В живота е лъчезарен човек, обича предизвикателствата, преследва мечтите си и не спира да се развива. Шоколадът е голямата й страст – ежеседмично сътворява красота чрез ръчно правени шоколадови бонбони и сладкиши. Нима това не е магия?

Детската книжка, която държите в ръцете си, е поредното предизвикателство и реализирана мечта за Анна. Всяка кралица най-напред е била нечия любима принцеса. Защото детските книги са сред най-важните книги, които някой някога някъде ще прочете и ще подари.

ПРИНЦЕСА АННА И ПРАЗНИЧНАТА ТОРТА

Автор: Анна Стефанова, Художник: Анна Бабич, Отговорен редактор: Галина Попова, Издателство „Екрие” 2020 г. https://ecrier.bg/product/princesa-anna-i-praznichnata-torta/

Формат: 250 х 250 мм, Илюстрации: цветни, Корици: Меки, Брой страници: 44, Цена: 16 лв.