Елегантните корсети се пренасят и в най-новата колекция на Milla Nova, в която ще откриете още вълшебни рокли с микро плисета, 3D флорални апликации от органза и драматични волани. В динамичния чувствен списък за новия сватбен сезон има закачливи мини модели и въобще – за всеки по нещо!

Колекция The Atelier 2024 на марката е с изявени унисекс опции без да изключва половете, отбелязвайки напредък в индустрията на сватбеното облекло.

Предложенията на Milla Nova олицетворяват вечната изтънченост и усещане за царственост чрез старателна изработка, ръчно правени декорации и луксозни тъкани, с доминиране на разкошна италианска коприна.

В дръзко отклонение от конвенцията, The Atelier Collection представя своя дебют в мъжкото облекло и въвежда новаторски елементи, които са присъщи на нестандартната мода.

Те могат да се носят успешно и от жените, допълвайки романтичната им цялостна визия. Пример за това е екстравагантният унисекс блейзър с необичайни обемни цветя от тюлена органза, изработени на ръка или полупрозрачният отворен топ, покрит с флорални апликации, в комбинация с класически панталон.

Колекция 2024 на Milla Nova е представена ексклузивно в бутик Bridal Fashion (София, Мол „Парадайс център“, етаж 3), където ще откриете невероятно разнообразие от модели на още няколко световни топ марки.