Най-новият InterContinental в Европа – InterContinental Sofia, се присъедини към Fine Hotels & Resorts само година след откриването си, за да отвори нова страница за луксозния туризъм в България.

Като икона на съвременния лукс той съчетава уникално местоположение, допълнено от елегантен дизайн, съвременни удобства, вдъхновяващо изкуство и безкомпромисно обслужване. С фокус върху подбрани туристически компании, обслужващи клиенти от цял свят, таргетира гости с богат опит, любопитни да открият нови дестинации и опознаят различни култури.

Президентският апартамент на InterContinental Sofia е разположен на 7-мия етаж на хотела и отправя покана за неповторимо изживяване от върха! На площ от 268 кв. м, разкрива спиращи дъха гледки към храм-паметника Св. Александър Невски и планината Витоша. Може да бъде резервиран отделно или заедно с прилежащите два апартамента, правейки го идеално място за престой на най-високо ниво.

Създаден с много страст, уникалният по рода си апартамент, осигурява незабравимо изживяване дори и за най-капризните гости. Всекидневната и трапезарията с изтънчен интериор, са перфектното място за ексклузивно събитие или незабравима вечеря в тесен кръг. Разполага още с елегантен офис, винотека, уиски-бар с най-добрата селекция от напитки и просторна баня с гледка към Витоша.

InterContinental Sofia е част от веригата InterContinental HotelsGroup (IHG®) – водеща компания в хотелиерската  индустрия с повече от 400 000 служители, работещи в над 100 различни страни. В момента IHG® разполага с 5603 действащи хотела по цял свят и с повече от 1859 в процес на изграждане.