Пременете ноктите си с нюанси, които крещят “BOO-tiful”. От симпатични до страховити, OPI предлага цветове, които ще ви пренесат в духа на Хелоуин тази есен.

Трик или истинско изкуство за маникюра – изборът е ваш, но внимание, може да бъдете задържани! OPI e в готовност с идеи за призрачния празник със завладяващи предложения. Независимо дали сте в настроение да отидете на някое тъмно или загадъчно място или ще празнувате у дома.

Оранжеви съвети

Искате само да намекнете за Хелоуин? За по-дискретния любител на призраците, защо не опитате омбре маникюр, който подчертава само върховете на вашия нокът с цвят? Използвайте пастелни тонове близки до цветовете на празника – оранжево, кафяво, нюд тонове.

 

Призрачни нокти

Повече симпатично отколкото плашещо, можете да превърнете всяко петно бял лак в мини призрак с две точки за очи и една за устата. Нокти за Хелоуин с допълнителни плашещи точици.

С вкус на тиква

Тиквите не са предназначени само за пайове и лате, изведете есенните си нокти на следващо ниво с тази призрачно оранжево-златна визия. Направете нежен акцент върху нокътната плочка – акцентирайте с вибрациите на празника!

 

Падащи листа

Обединете всички Ваши любими неща за есента в едно – есенни нюанси, карета или пък падащите листа, творчество изразено върху вашите нокти.

 

Чудите се какво изкуство за нокти да покажете на камерата този Хелоуин? Този капещ бляскав вид,  гарантирано ще обере овации. Толкова красиво, страшно е.

Бъдете вдъхновени и не се страхувайте от експерименти!

За повече свежи предложения, последвайте страниците на OPI Bulgaria във Фейсбук и Инстаграм.

O.P.I Bulgaria | Facebook

OPI Bulgaria (@opi.bulgaria)