Кои са петте най-важни аксесоара за младоженеца?

Без съмнение един от най-важните дни в живота на всеки човек е сватбеният ден. Без значение от мястото на събитието – в планината, на красив плаж или в официална зала в града, споделянето на този красив момент с нашите близки е това, което има значение. За да сме сигурни, че снимките, които ще ни напомнят за този щастлив ден са възможно най-красиви, трябва да изглеждаме добре.

Тук споделяме петте задължителни аксесоара за младоженеца.

Вратовръзка или папийонка

Първият и най-важен аксесоар, който гостите забелязват е вратовръзката/папийонката. Този аксесоар допълва официалния костюм и го показва в пълния му блясък. Въпреки, че вратовръзката и папийонката трябва да са добре съчетани с материала и цвета на костюма, можете и да подходите в обратната посока. Ако искате да покажете на преден план чувство за стил и характер можете да заложите на ярък цвят или десен или изберете цвят, който подхожда на темата на сватбата.

Игла за ревер

Малък, но красив и елегантен аксесоар – иглата за ревер може да рамкира вашия тоалет като декорацията е в тон с темата на сватбата и букета на булката. Има безброй декорации що се отнася до иглите за ревер – ако сватбата е морска можете да се доверите на игла за ревер с котва или пък с глава на елен за планинска сватба.

 

 

Часовник

Въпреки, че може би ще желаете времето да спре, за да се насладите максимално на всеки прекрасен момент от вашата сватба, часовникът е един от задължителните аксесоари. Тук е по-добре да заложите на класически модел с черна кожена каишка.

 

 

 

Копчета за ръкавели

Най-малкият аксесоар в този списък – копчетата за ръкавели, е и един от най-елегантните. Бутонелите ще дадат на визията ви неповторим класически стил и изисканост. Можете да намерите този аксесоар изработен от най-различни материали – от дърво до сребро и злато, така че без значение каква е темата на сватбата ви, ще намерите подходящ избор за вас.

 

 

Кърпичка за сако

Кърпичката за сако е безспорно стилна и красива, но трябва да бъдете внимателни при избора и носенето и. Носете този аксесоар отляво и не го изваждайте повече от 2.5 см над джоба.

И тук, както при вратовръзката и папийонката трябва да съчетаете материята и цвета с тези на костюма. За летни костюми заложете на копринена кърпичка, а за зимни – памучена. Вземете под внимание и цвета на вратовръзката/папийонката – кърпичката за сако не би трябвало да е в същия цвят, а само да подхожда на него.