Две нови официални колекции – „Феникс“ и „Златен феникс“, ви очакват в Моден салон Mon Amour. Освен за булките, дизайнер Поля Миланова се грижи с предложения за перфектната визия и на гостите на сватбеното тържеството – кума, шаферки, майки, приятелки.

Специфично в творческата й работа са моделиращите рокли за дамите с по-големи размери. Това са рокли, които  оптически балансират структурата на тялото, скриват недостатъците и помагат на всяка дама да се чувства красива, специална и изискана.

Моделите в двете нови колекции се отличават с феерия от шифон, асиметрия или пайети ала Великия Гетсби. Новост сред материите е кадифеният флок, който сериозно прибира и моделира фигурата.

Роклите с шал яка в стил „Бриджит Бардо“ и „София Лорен“ скриват ръцете и балансират ханша.

Има специални вталяващи фигурата модели до 3 XL размер, а кройките на някои от ефирните рокли също са с  моделиращ ефект.

Дори бляскавите рокли от пайети в стил „Великия Гетсби“ са моделиращи и прикриват несъвършенствата.

 

 

Фееричните рокли са с ефектни шифонени ръкави.

 

 

 

 

Някои рокли са в стил 60-те, с дължина под коляното, от ефектни барокови дантелии създават младежка и кукленска визия.

 

 

 

 

В колекцията има и късо-дълги рокли от копринен и памучен сатен микадо, придаващ твърдост на долните части, каето някои са с джобчета. Те са препратка към известния модел на Dior от 60- те години, разработени с различни горни части – тип „потник“ , бюстие или реглан ръкав.

 

 

За проба и консултации е необходимо предварително да уговорите час с дизайнер Поля Миланова на тел: 0888 60 30 62.

В „Mon Amour“ работят само с по един клиент, който може да бъде придружен от един близък. Пробите са безплатни, а ако се налага корекция на наличен модел, тя става в рамките на няколко дни.