Подобряващият кожата Miracle Pure Skin е първият фон дьо тен на Max Factor, който съчетава в себе си и функцията на бяла козметика, подхранен с 89% от съставките, съдържащи се в нея. Сред тях са колаген-буустинг комплекс, Витамин C и хиалуронова киселина. Само с една капка, вашият тен ще бъде подсилен и сияен.

Фон дьо тенът е създаден да съживи вида на загубилата блясъка си суха кожа и да остави безтегловно усещане за лекота. Напредналата формула е клинично тествана и доказана, че придава 24-часова хидратация. Тя ще отпусне кожата ви и ще подобри нейната устойчивост с всяко следващо нанасяне. Ще приповдигне еластичността є, придавайки по-младежко излъчване. Наличен е в 6 цвята, които изглаждат всяко несъвършенство. С протекция SPF30PA+++, която минимизира преждевременното увреждане от UVA и UVB лъчи. Прелива се лесно, благодарение на средно-надграждащото се покритие, което прикрива несъвършенствата за здравословно-изглеждаща кожа.

Идеалните партньори

Събудете уморените очи с коректора Radiant Lift на Max Factor. Този дълготраен и същевременно лек за кожата течен коректор е лесен за нанасяне и върши цялата работа вместо вас, прикривайки тъмните кръгове и признаци за умора. Формулата, обогатена с Витамини C и E притежава леки светлоотразителни частици за един сияен и бляскав завършек в края на деня.

Базата за грим Miracle Prep Pore Minimising & Mattifying e идеалната подготовка за склонната към омазняване кожа. Снабдена с тройна абсорбираща формула, тя перфектно контролира отделянето на излишния себум. Леката формула свежда до минумум появата на пори и създава гладко, матово платно, което улеснява нанасянето на грима.

Придобийте целодневен блясък без тежест с Facefinity Highlighter на Max Factor. С дълготраен и копринено-лек ефект, хайлайтърът носи завиден и добре изглеждащ вид на кожата. Уникалната безтегловна текстура осигурява безпроблемно преливане с кожата, съвместима е с всички възможни нейни тонове и гарантира сияен блясък през целия ден.