Текст: Виолета Цачева, сн. Александър Нишков

Николета е една от най-красивите и нашумели жени не само у нас, но и в чужбина – профилът й в Instagram се нарежда в класацията на 20-те хиляди най-посещавани в социалната мрежа, където има над 644 хил. последователи. Обичана от едни и отричана от други, несъмнено тя е икона в модата и шоубизнеса. Звездата й изгрява с короноването като момиче на годината на Playboy България през 2006 г. и оттогава не спира да свети. Има дъщеря Никол от брака си с футболиста Валери Божинов, с когото преди 3 години официално се разделят. Специалният мъж в сърцето й сега е футболистът Николай Михайлов. Отива й да е булка и докато я снимаме за корицата на есенния ни брой, се чудим дали скоро ще има сватба?

 

– Ники, какво ново около тебе?

–  И медиите, и аудиторията знаят, че аз не обичам да опровергавам клюките по свой адрес, така че сега няма да започна да изброявам коя спекулация е вярна и коя не. Но като нов статус, мога да определя амплоато си на бизнес дама, визирайки моя бранд за бански костюми NL for You Отдавна отлагах влизането си в тази роля и стартирането на авторски проект, но ето че просто съм чакала правилния момент и вдъхновение за моето нещо, отличаващо се от масовката.

– Уморява ли те известността?

– Дори не я забелязвам, тя не е фактор в живота ми, нито самоцел, така че съумявам да извличам само позитивното от нея. Без да правя нещата на всяка цена, постигам максимума пред международна публика и се чувствам оценена от всички компании, избрали именно мен за свое рекламно лице.

– Как минава един твой ден?

– Живеейки пълноценно! Аз не съществувам, а изпълвам дните си със смисъл, радвайки се на Никол, на отражението си в огледалото, на семейството ми. Обичайно имам ежедневни снимки за различни сесии, което налага разкрасителни процедури, планиране на деня, отговорност към ангажиментите и екипа ми. Вечеря с любимите ми хора и блажен сън.

– Какво обичате да правите заедно с дъщеря ти Никол?

– Любимото ни време заедно са екскурзиите в чужбина, когато мога да й предоставя уникални по рода си емоции, различни от тези в България. Плуваме с делфини, играем с водни бомби, разхождаме се с камили. Мой приоритет е да я правя щастлива, да бъда абсолютно пълноценен родител.

– Вярваш ли в приятелството?

– В онова кармичното, специалното, единственото по рода си – вярвам! Съгласна съм, че в днешно време интересите са движещата сила и съм готова да отговоря на интересите на онзи, който ще го оцени подобаващо и ще бъде до мен и в момент, когато аз ще имам интерес от него.

– А в любовта?

– Вярвам в чудеса, значи вярвам и в любовта! Многократно съм я изпитвала и продължавам да я изпитвам под всякакви форми и от всякакви хора, така че нямам право да не вярвам в нея! Благословена съм да бъда обичана и същевременно да обичам!

– Ще има ли скоро сватба, за да те видим като истинска булка?

– Не веднъж съм споделяла, че като малка силно мечтаех да бъда булка и осъществих тази си мечта. Бях веднъж според нашите обичаи, след което и по-екзотично – в Бора Бора. За трети път не искам да ви оставям в очакване. На този етап не е нещо, което да желая, тоест, докато не го пожелая, няма и да ви го обещая.

Николета е с рокля на Bridal Fashion от колекция Enzoani 2019 – корсетна горна част с гол гръб от френска дантела и ръчно нашити кристали Swarovski и 30 м италиански тюл с асиметричен дизайн и богат шлейф.