Bourjois представя новият Healthy Mix S.O.S Lip Oil –  масло, което разкрасява устните и ги хидратира, придавайки им сочен и сияен блясък. Формулиран с 94% съставки с естествен произход, грижовният коктейл е обогатен с комбинация от подхранващи масла от авокадо и малина, както и веган колаген и антиоксидантен екстракт от грозде. Разбира се, няма как да пропуснем характерния микс от витамини на Bourjois, присъстващ в състава на маслото. Напуканите и сухи устни са възстановени само след 7 дневна употреба.

Healthy Mix S.O.S Lip Oil е по-хидратиращ от балсам и не лепне, притежава неустоима текстура и огледален блясък. Леката, нелепнеща текстура не само се усеща супер вкусно, но и прави устните да изглеждат сочни и блестящи. Маслото се нанася лесно и бързо с ултра мекия апликатор, за да се насладите веднага на блестящия ефект. Освен това със сигурност ще заобичате плодовия аромат.

Представен е в 5 прозрачни нюанса на розово, червено и кафяво, може да избирате между  Douceur de Rose (#001) за полупрозрачен блясък с фин нюанс на роза. Опитайте Melon Amour (#002) за полупрозрачен блясък с нотка на коралово розово. Добавете цвят със Strawbisous (#003), полупрозрачен ярко розово-червен цвят. Прегърнете етсествените устни с Pink Passion (#004), с неутрален розов нюанс. Или се влюбете в Coeur Cacao (#005), с лек и изтънчен кафяв нюанс.