Завърши първото издание на конкурса на Fashion.bg и модна къща Чарлино„Най-стилните абитуриенти“. В конкурса се включиха над 200 зрелостници от цяла България. Въпреки трудната година, те успяха да отпразнуват своето завършване с много блясък и изпратиха страхотни снимки. Задачата за журито, съставено от представители на партньорите на конкурса, не беше никак лека, защото всички участници бяха  стилни и чаровни.

 Ето и наградените абитуриенти сред 27-те финалистки и 12-те финалисти:

Най-стилна абитуриентка на публиката – Ралица Стоянова от Ямбол, избрана с 1893 гласа

Най-стилна абитуриентка на журито – Радина Дамянова от Казанлък

Най-стилен абитуриент на публиката – Танасис Янев от Варна, избран с 904 гласа

Най-стилен абитуриент на журито – Теодор Боцов от София

Лица на модна къща Чарлино и козметика COYA – Мартина Мутафчиева от Русе и Симона Бонева от София

Лице на Fashion.bg – Ирена Черкезова от Русе

Лице на модна къща Чарлино – Никита Томов от Русе

С най-много гласове на публиката е чаровната Ралица Стоянова от Ямбол, облечена в българска носия. Тя получава награда от модна къща Чарлино и луксозна козметика за коса с марка COYA.

Сред останалите 27 финалистки, журито реши да избере Радина Дамянова от Казанлък, заради нейната стилна визия и естествено излъчване. Радина също имаше и 702 гласа от публиката, които и отредиха шесто място в гласуването. Тя получи наградата на Fashion.bg – Ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване в електронния магазин на Fashion.bg

Много е важно да успяваме да запазим младежкото в себе си. С по-различна младежка визия се откроиха две момичета, които са заложили на къси бални рокли и стилна прическа „конска опашка“. Това са Мартина Мутафчиева от Русе и Симона Бонева от София. Те получиха модни награди от Чарлино и луксозна козметика за коса COYA.

За стилната и визия специална награда от Fashion.bg получи Ирена Черкезова от Русе – шал/парео, със снимка, избрана от нея.

Заслужено най-много гласове от момчетата имаше Танасис Янев от Варна със своя стилен костюм с жилетка и цялостно излъчване в стил „денди“, в чиято визия всеки детайл има значение – папионка, кърпичка, стилен часовник, пура, бастун и перфектно лъснати обувки. Неговата награда е класическа бяла риза от Буламас MTM Fashion.

Журито избра Теодор Боцов от София, който е заложил на класически син костюм, допълнен с вишнева кърпичка и папионка. Той получава луксозна тениска от Wolfpride

Специална награда от модна къща Чарлино получи Никита Томов от Русе, който се открои с актуални неонови детайли в своя тоалет.