Звездно жури и фейсбук гласуване избраха фаворитките в конкурса на Dir.bg „Най-красивата абитуриентка“ на 2018 година. 548 прелестни момичета от цялата страна и чужбина се включиха в 12-ото поред издание на конкурса, организиран от популярната медия. Всички те показаха своите щастливи и безценни мигове от бала, запечатани в общо 2236 снимки.

Елица Луканова от 118 СУ „Академик Людмил Стоянов“ в София, стана „Най-красивата абитуриентка“ на 2018 година. Победителката бе избрана от жури в състав Ивайло Захариев, Дария Симеонова, Калоян Минев и „Най-красивата абитуриентка“ на 2017 година Мила Слепцова. Победителката е имала двоен празник на бала си. Освен завършването, тя е отпразнувала и 19-ия си рожден ден. Елица мечтае да следва „Банкиране“. През лятото няма да си губи времето, а започва работа. Като награда от конкурса печели СПА ваканция за двама в апартхотел „Лъки Банско“, включваща две нощувки в „Студио Лукс“, както и разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта.

Всички финалистки бяха зарадвани с комплект от Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло. Първите десет от двайсетте финалистки в конкурса „Най-красивата абитуриентка“ бяха избрани от потребителите на Dir.bg. В продължение на 26 дни всеки имаше възможност да подкрепи своята фаворитка във Фейсбук страницата на конкурса. Абитуриентките, които влязоха в топ 10 на снимките с най-много харесвания, продължиха директно към финала. Още 10 финалистки бяха класирани от Редакционния съвет на Dir.bg. А всички кандидатури бяха внимателно оценени от независимото звездно жури.

Екипът на Dir.bg пожелава много образователни и творчески успехи на всички участнички в конкурса, както и на своята победителка – Елица Луканова. Очаквайте скоро още изненади с нея в Dir.bg!

Снимки: Dir.bg