Този сезон CHANEL представя богата и изразителна колекция лакове за нокти, която отговаря на всяко настроение и емоция. Палитрата на LE VERNIS включва 24 нюанса, като 17 от тях са изцяло нови. Варират от живи до мистериозни цветове, давайки глас на всяка личност и всеки творчески дух. Светлината на прожекторите е върху цвета като начин за задоволяване на всяко желание. Колекцията е съсредоточена върху пет основни цветови семейства и CHANEL дава на всеки лак свои собствени характерни черти, представящи емоции и провокиращи усещания.

Цветове, които задават енергия – сияйни нюанси, които могат да повишат енергията ви за миг – огнено червено, живо розово на фуксия и ярък корал, наситена слива.

Цветове, които успокояват – меки неутрални нюанси, вдъхващи спокойствие – светло розово, бежово в цвят лате.

Цветове, които носят радост – свежи, леки и оптимистични нюанси, които насърчават игривостта и пакостта – облачно синьо, свеж люляк, пикантно жълто.

Цветове, които нарушават правилата, за да установят свои собствени – леко затъмнени и приглушени нюанси, които не се вписват в шаблона. Между два свята, между два нюанса – от наситено с розово теракота до андрогинно сиво с каки акценти.

Цветове, които придават сила – предназначени да се носят като манифест, три настоятелни и примамливи нюанса на червеното. И накрая, последният щрих, намек за лукс – празничен старинен златен нюанс, който допълва палитрата.

В лимитирано издание идва и комплекта LE VERNIS DE CHANEL за създаване на уникален маникюр. Включва LE VERNIS Incendiaire, LE VERNIS Insomniaque, LE GEL COAT, лист с 45 емблематични стикери за нокти в черно и лист с 45 емблематични стикери за нокти в бяло.

Каква история искате да споделите? Историята на една прищявка, влюбване, блус, обаждане за събуждане… Бъдете емоционални! Сега е ваш ред да творите, да се вдъхновите и да измислите живи цветови комбинации, с които да украсите маникюра си с емблемите на Къщата CHANEL. Да проектирате външен вид, който е графичен, артистичен, емблематичен!