Споделете мечтата си за идеална сватба с „Лукс Кетъринг“ и те ще я сбъднат, предлагайки ви организация и цялостно обслужване  – от поканите до сватбената торта.

„Ние знаем, че планирането на мечтания сватбен ден изисква доста усилия и време, но ние, като ваш партньор, ще ви изслушаме внимателно, ще планираме прецизно и ще организираме вашето тържество до последния детайл“ – споделя г-жа Стоянова, управител на „Лукс Кетъринг“. Тя и нейният екип имат дългогодишен опит и са доказани специалисти в областта.

Планират и организират сватби със сърце и душа вече 15 години и ще се радват да им се доверите. Очароват своите клиенти с неповторима и разнообразна кухня, с креативност в организацията на всяко събитие, с безупречно обслужване и висок професионализъм. Вярват, че всяко събитие е „Голямото събитие” и неговата уникалност, изисканост и атрактивност трябва да бъдат съчетани с изискани и атрактивни кулинарни изкушения, наслада за всички сетива.

Традиционна , модерна или екзотична сватба?

„Лукс Кетъринг“ ще се погрижи за церемонията, организацията, музиката, храната и напитките. Ще бъдат с вас при избора на място, както и на най-романтичните цветя и декорация, ще се веселят с вас при подбора на музика и заедно ще създадете перфектното меню. Ако вече имате Сватбен агент, ще се радват да работят с него като партньори.

За повече информация:

www.luxecatering.bg, e-mail: office@luxecatering.bg, Facebook: Luxe Sofia, Tel.: 0898 570 906