За цвят на 2018-та Институтът Pantone избра ултравиолетовото. С вдъхновение от неговите нюанси, Сватбен център „Брилянтин“ представя една нежна визия за пролетна сватба в няколко стъпки, с основен акцент на лавандула и люляк. Заредете се с мечти за ароматно тържество и се отдайте на позитивни емоции!

За гостите ви сватбата започва с поканите. Изберете дизайна им в унисон със сезона – много подходящ акцент са лавандулата и люляка. Съчетайте лилавите нюанси с пъстрите багри, които пролетта носи със себе си.

Лавандулата и люляка са отличен избор за цветя в булчинския ви букет. Връзка лавандула ще пасне идеално на вашата сватба в стил рустик. Използвана в комбинация с люляк и други цветя, ще придаде свежест и очарование на цялостната ви визия.

Пролетта символизира новото начало и възраждащата се природа. Съзнанието се подготвя за по-слънчеви и стоплящи сърцето моменти. Времето е приятно и изобилства от топли дни. Повод да помислите за сватбено тържество на открито – например, в пъстра и цветна градина, съветват горещо от Брилянтин!

Едно от най-големите предимства за декорация с лавандула и люляк е техният аромат. Могат да бъдат положени около арката, като централни елементи в украсата по масите или просто разпръснати по земята, за да оформят пътеката, по която ще преминете към изнесения ритуал. Смело може да отрупате масите със саксии от лавандула, които гостите да вземат след края на вечерта. В хармония с лилавите акценти са и подаръчета, съдържащи люляк – ароматни сапуни, малки бутилки или свещ, към която е прикрепен люляков стрък. Стои симпатично и същевременно украсява масите. Свещите са незаменима част от пролетна сватба на открито. Те създават неповторима атмосфера на уют, топлина и романтика. Колкото повече са те, толкова по-вълнуващо е усещането, а ароматът на лавандула и люляка ще се увеличи.

Десертите с лавандула заемат важно място във вашия „Сладък кът“ – макарони, кейкчета, а защо не и лавандулов чийзкейк. Тортата също трябва да е съобразена с лилаво-ароматната концепция. Може да се спрете на модерната гола торта, декорирана единствено от дребни сезонни плодове и пролетни цветя, като разбира се, основните да бъдат отново лавандула и люляк. Ако идеята не ви допада и сте почитатели на глазурата, заложете на нещо изчистено и семпло като цветове, за да можете да се развихрите смело с акценти и детайли на пролетна тематика.