Във всяка своя колекция за Mon Amour, дизайнер Поля Миланова отделя специално внимание с предложения за тоалетите на кумата и гостите на сватбата. Булката е центърът на внимание, но шаферките и кумата също трябва да са в тон с темата и цвета на сватбeното тържество. Специфично в творческата работа на Поля Миланова са моделиращите рокли за дамите с по-големи размери. Това са рокли, които  оптически балансират структурата на тялото, скриват недостатъците и помагат на всяка дама да се чуства красива, специална и изискана.

В Моден салон Mon Amour са представени както дълги, така и къси рокли за официални поводи. Роклите съчетават стил, елегантност, перфектни кройки, модерни силуети и материи. Някои от тях са уникати, изработени от дизайнерски оригинални платове – тафта, дантела и коприна, на водещи марки като Galliano, Burberry, Cavalli, Versace, Valentino.

Колекция „Феникс“ на Mon Amour включва тоалети за кумата и гостите на сватбата в разнообразие от цветове и линии, съобразени със световните модни тенденции. Гамата наистина е богата и включва корал, марсала, кралско синьо, светло синьо, мента, горско зелено, петрол и класическо тъмно синьо и черно. Хит са късите рокли, които оптически правят дамите да изглеждат по-слаби. Много модерни са и рокли с реглан ръкав и шал яка, които стоят женствено.

Дизайнер Поля Миланова използва най-новите и интересни материи за изработването на официалните тоалети – матов еластичен сатен, тафта, френска ръчно избродирана дантела, 3D дантели  и брюкселска дантела, преливаща органза, копринен шифон и естесвена коприна. Майсторски изработени, роклите са феерични и с перфектна кройка, извайваща фигурата.

Към моделите се изработват подходящи аксесоари от материите и цветовете на роклите като шалове, болера, връхни дрехи, чанти , рози и др. За нестандартно мислещите дами се създават рокли и по техни модели по поръчка.