Текст: Виолета Цачева, снимки: Александър Нишков

1V_02

В ранно утро с екипа ни се отправяме към ресторант Este за снимки с Кремена Домусчиева. Не я познавах лично, но тя е точна на минутата. Пристига на срещата с грациозна, енергична походка. Поканихме я за лице на броя, за да ознаменуваме 10-годишнината на Bridal Fashion – Кремена е сред имената на звездните булки на бутика. Роклята, която сме й избрали е в A-силует от колекция 2017 на Аtelier Pronovias, изработена от специално създадена дантела Chantily. Разговора ни, някак естествено се насочва към сватбите, още повече, че сме в елегантния салон на елитното заведение – част от фамилния бизнес на Домусчиеви, където се организират изискани сватбени тържества.

– Каква според Вас е днешната булка?
– Булката на 21-ви век е капризна, с голям избор и изисквания. Концепцията е различни цветове, предпочитания и ексцентрични места за провеждане на сватбеното тържество. Благодарение на Pronovias всяка дама може да покаже своя личен стил и характер.

– За каква сватба мечтаехте като малка?
– Исках и получих голяма сватба с много хора, изключително красива. Но сега бих предпочела с най-близките ни приятели на екзотично място и различни емоции.

– Разкажете ми за детето Кремена.
– Неспиращо да мечтае, лудува и спортува.

– Кое Ви е любимото число и защо?
– Любимото ми число е 2, не защото се задоволявам с второстепенните неща в живота, а защото съм се научила и знам, че човек трябва да продължава напред и да се стреми към усъвършенстване.

– Пред мен стои една изящна дама, която освен обаяние и стил, усещам с благородна и дълбока душевност. Кои са Вашите духовни ценности?
– Да помагаш, да не забравяш откъде си тръгнал, да не стоиш безучастен. Целта на мен и моето семейство е  мир, да успяваш да бъдеш съпричастен, да бъдеш полезен и да вярваш в мъничките добри неща.

– Освен, че сте благословена да имате 3 деца, как се справя майката и съпругата Кремена?
– Всъщност децата ни са 4. Имаме две големи дъщери от предходните си бракове, което ни прави голямо и щастливо семейство. С техния тийнейджърски дух и стил допринасят за свежестта помежду ни, а близнаците ни даряват с динамичност и емоция в живота ни. Ние сме щастливи, когато сме всички заедно. Комуникацията и приятелството помежду ни подпомагат да се справим във всякакви ситуации.

– Вие сте и жената с главно „Ж“ до съпруга си. Това изисква голяма отговорност и саможертва.
– Саможертва не е точната дума. Любовта и уважението един към друг ни дават сили да продължаваме напред и да съхраняваме семейството си. Ако въпросът е дали е лесно да си г-жа Кремена Домусчиева – Не, не е!

1V_01a