Кралицата на сватбите в Хърватия – VESNA SPOSA, този път влезе в ролята на булка и изпълни една дълго желана мечта. Да се омъжи в собствените си сватбени рокли. Зад Весна стои съпругът й Ричард, който от самото начало оказва безкрайна подкрепа по стъпалата на успеха в магичния им сватбен бизнес. Те се впускат заедно в създаването на марката VESNA SPOSA с една единствена сватбена рокля.

Постоянството и вярата, че една мечта може да се превърне в реалност, са достатъчни за техния успеха. Днес, пак заедно, са на трона на кралството на сватбите в Хърватия и имат 5 клона в цялата страна. Това са хиляди модели сватбени рокли и десетки хиляди щастливи булки. Въпреки че мнозина се чудят как са успели, споделят, че няма друга формула, освен взаимното уважение и огромната любов.

Любовната им история върви успешно от 30 години и те са пример за това как трябва да изглежда хармоничния брак. На 30. 06. 2021 г. Весна и Рикард отпразнуваха юбилейния празник на своята Любов и го споделиха с близки и приятели. Булката смени 3 рокли, естествено с марка VESNA SPOSA, а нейни неотлъчни помощници бяха 10 шаферки.

Съюзът на Весна и Рикард е доказателство, че любовта и работата могат да вървят заедно. Най-голямото им богатство са техните деца Клара, Робин, Корина и внучката Тиа, която вече проявява интерес към модата и бавно, но сигурно върви по стъпките на баба си.

От сп. „Булка“ – Честито! Весна и Рикард, бъдете здрави и се радвайте на обич, щастие, семейно благополучие и успехи!